СУЧАСНИЙ СТАН ПЛОДООВОЧЕКОНСЕРВНОЇ ГАЛУЗІ: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ

Ю. Мельник

Анотація


Проаналізовано сучасний стан плодоовочеконсервної галузі, що дало змогу виявити проблеми її розвитку та виділити чинники, які сприяють зміцненню позицій галузі.

 

The modern state of tinned food industry is analyzed in the article, that allowed to expose the problems of its development and select factors as instruments in strengthening ofpositions of industry.


Повний текст:

PDF

Посилання


Васильева Н. Консерваторы: 2003 // Бизнес. - 2003. - 11 авг. - С. 124128.

Голяш I. Формування регіональних ринків плодоовочеконсервної продукції // Регіональні аспекти розвитку і розміщення продуктивних сил України. - Тернопіль, 2000. - Вип. 4. - С. 82-85.

Кучеренко С. М. Тенденції розвитку консервного виробництва в системі споживчої кооперації // Економіка АПК. - 2000. - № 9. - С. 4347.

Лагода Т., Дерев’янко О. Сировина для підприємств консервної промисловості // Пропозиція. - 2001. - № 2. - С. 92-95.

Лазня В. Плодоовочеконсервне виробництво в Україні // Економіка України. - 1999. - № 10. - С. 70-77.

Мельник Ю. О. Аналіз ефективності функціонування плодоовочекон-сервних підприємств Тернопільської області // Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатю-ка. Серія: економіка. - 2005. - № 18. - С. 257-259.

Статистичний щорічник Тернопільської області за 2005 рік. - Тернопіль, 2006. - 472 с.

Статистичний щорічник України за 2005 рік. Державний комітет статистики України. - К.: Консультант, 2006. - 575 с.

Статистичний щорічник України за 2004 рік. Державний комітет статистики України. - К.: Консультант, 2005. - 592 с.

Шмаглій О. Плодоовочеконсервна промисловість: деякі проблеми та перспективи // Харчова і переробна промисловість. - 2000. - № 11- 12. - С. 10.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.