Зміст
Статті
Г. Балянт, Л. Прийдун
|
3-21
|
Г. Бумбар
|
21-26
|
О. Галько
|
27-36
|
ОСОБЛИВОСТІ ВПЛИВУ ОКРЕМИХ ФАКТОРІВ МАКРОСЕРИДОВИЩА НА ДІЯЛЬНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВ ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ ГАЛУЗІ
Д. Гаргула, Р. Окрепкий
|
37-44
|
C. Герчаківський, Т. Коропатницький
|
45-51
|
Н. Гладчак, С. Жукевич
|
52-58
|
Л. Головко, В. Жаховська, О. Цісецький
|
58-65
|
С. Дусановський, С. Гега
|
66-72
|
Т. Запаранюк
|
72-80
|
Г. Заячковська
|
80-85
|
Т. Збрицька
|
86-94
|
Т. Збрицька
|
86-94
|
О. Іващук
|
95-105
|
В. Ковч
|
105-110
|
Ж. Крисько
|
111-119
|
Ю. Літковець
|
119-127
|
О. Лотоцька
|
128-136
|
С. Матейко
|
137-143
|
О. Мельниченко
|
143-148
|
Р. Михайлюк, В. Рудан
|
149-165
|
Г. Монастирський
|
165-172
|
Р. Муха
|
173-180
|
С. Пазізіна
|
180-186
|
С. Прохоровська
|
186-192
|
З. Пушкар, Г. Мацькова
|
193-198
|
М. Пушкар, Р. Баглей, М. Пушкар
|
199-205
|
Т. Рапіцький
|
205-211
|
Л. Родіонова
|
211-223
|
Г. Савченко
|
224-232
|
Л. Сегеда
|
233-242
|
Б. Сенів
|
243-250
|
О. Сидорович
|
251-260
|
З. Сороківська
|
261-268
|
І. Стец, І. Стец
|
280-288
|
А. Фаріон
|
278-296
|
Т. Фецович
|
296-303
|
І. Хвостіна
|
303-309
|
І. Хвостіна
|
303-309
|
А. Цяпа
|
310-316
|
Я. Чайковський
|
316-324
|
М. Яневич
|
325-334
|